Profiel

Profiel

Sinds 2008 werk ik als zelfstandig coach. In mijn praktijk ontvang ik mensen met de meest uiteenlopende vragen op het gebied van leven en werk en begeleid ik mensen bij stress en burn-out.

Mijn opleiding tot coach heb ik gevolgd bij bureau Schouten & Nelissen. Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd ter verdieping, waaronder de RET: Rationele Emotieve Therapie (Schouten & Nelissen) , Psychopathologie (Het Balkon,) Enneagram (Zwanenhof Zenderen) en trainingen op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling. De laatste jaren ben ik intensief getraind in de Transactionele Analyse (Basis en Masterclass Phoenix Opleidingen) en heb ik me gespecialiseerd in begeleiding bij stress, burn-out en overspanning (RINO Amsterdam, CSR). Ik ben gecertificeerd coach en partner van dit laatst genoemde landelijke centrum voor Stress- en Burn-outcoaching. Verder ben ik opgeleid als trainer, eveneens bij Schouten & Nelissen. Tien jaar lang volgde ik daarnaast een leerweg op het gebied van meditatie, bezinning en spirituele groei bij de praktijk van Paulus Rijntjes in Hengelo. De ontwikkeling die ik hierin heb doorgemaakt heeft mij gevormd als persoon en als begeleider.

In 1991 ben ik afgestudeerd in Bedrijfscommunicatie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Daarna heb ik bijna 20 jaar gewerkt in verschillende functies. Bij de Politie Twente werkte ik achtereenvolgens in de functie van communicatieadviseur, innovatie-adviseur, leidinggevende (staf en ondersteuning) en regionaal projectleider. Deze werkervaring is een belangrijke basis bij de coaching van mensen in organisaties.